O nama

Naša priča je počela  u jednom restoranu na lepoj obali Italije, do danas se širi, opstaje i ima sve više ljubitelja naših specijaliteta iz dana u dan, a naš tim kuvara ne staje sa ulaganjem, razvojem i novim specijalitetima. Kao što naš slogan kaže:

”Ako Vam je pica, pasta i lazanja MILA, prosto ljudi, JEDITE kod VILA”

“Jedite kod Vila” je svet gastronomskih specijaliteta kojem se svi rado vraćaju. Od pica, pasti, rižota, do sendviča i lazanja, novih proizvoda koji su uskoro u novom meniju, pa u svakom zalogaju se oseti ukus Mediterana. Priča osnivača čuvenog Vila, šefa kuhinje mnogih renomiranih restorana u svetu je počela pre više od decenije u Italiji, gde su poznati glumci i sportisti bili stalni gosti glavnog kuvara i osnivača restorana “Jedite kod Vila”.

Gosti su posebno oduševljeni pastom Tartufata koja je specijalitet tog ranga da ko ga jednom proba uvek se vraća, zatim specijaliteti od škampa ili Norveškog dimljenog lososa obaraju sa nogu. Jedna od tajni našeg uspeha pored svetski priznatih kuvara sa prebogatim iskustvom od Italije, preko Švajcarske do kuhinja Francuske su najkvalitetniji sastojici koji su primarni deo poslovanja i pravac kormila koji svakako naš tim kuvara uvek prati.

“Jedite kod Vila” je pokrenuo svoj Online Food Sistem u saradnji sa MC Group iz Beograda, koja je inovator na polju Food Sistema i marketing strategija, od skoro imaju predstavništvo u Šumadiji. Time je zaokružio ceo sistem dostave od online proudžbine i plaćanja, do praćenja dostave i potvrde o uspešnoj isporuci. “Jedite kod Vila” nastavlja da ulaže u posao i modernizaciju, gde je dostava bitan segment poslovanja, a kuhnja prati poslednju reč tehnologije i metodologije rada uz poštovanje svih najviših standarda koji važe kod nas i Evropi.

Tajna našeg uspeha kao što je poznato leži u dva osnovna segmenta poslovanja: prvi je da najkvalitetniji sastojci gde nema kompromisa i drugi znanje, umeće naših kuvara, koje su pokupili u najboljim kuhinjama sveta. Naši kupci su se navikli i navukli na oba segmenta, tako da našem timu ostaje samo da bude još bolji i da nastavi sa pravcem na kojem je od starta kormilo postavljeno, uz stalni osmeh tima. Mesto ili naš brod kako volimo da kažemo je kao retko gde danas, pored osmeha uvek popričamo rado sa mušterijama, oni prosto osete našu pozitivnu energiju i to zatim jelu daje posebanu draž kada širimo osmeh na sve drage mušterije.

Sigurno se stalno pitate gde da jedete, gde je najukusnije, svetska ponuda, a brzo donesu?

Odogovor je prost i tri reči: JEDITE KOD VILA!

Jedite kod Vila se nalazi u Kragujevcu u ulici Vojvode Putnika 42b. U svojoj kvalitetnoj ponudi brze hrane imamo: pice, paste, hladne salate, rižoto i sendviče. Jedinstven ukus pizza različitih vrsta i veličina. Riža je Arboria A klase i sve se sprema na maslinovom ulju. Za sendviče mogu da se biraju dodaci, dok kod pasti postoji izbor testenina.

Svi proizvodi su za dostavu ili preuzimanje po narudžbini – NARUČI ONLINE. 

X